Set Logo

Benim Kızılelmam Eğitim Seti

Köklerinden beslenerek, geleceğe yön veren bir nesil için

WhatsApp

📞 0538 206 1020

Kitap Seti

GÖKTEN ÜÇ ELMA DÜŞTÜ

Biri senin, bir onun, biri BENİM KIZILELMAM…

Her Anımda Peygamberim” kitabında Kur’an’dan ve Hadis-i Şeriflerden yol haritaları çizdik. “Çiziyorum”da bir çizgiden bir âleme geçiş yaptık. Tüm kavramları, içinde yaş ve kuru her şeyin bulunduğu Kur’ân’ımızdan aldık. Helal ve temizinden yemeyi “Emine ve Feride’nin Mutfağı”ndan öğrenirken “Ekoloji Atölyesi”nde sevgiyle bir tohumdan çıkacak mucizeye tanık olsunlar ve gördüğü her şeyden Rabbimize giden bir yol bulsunlar istedik. ​Dedesi Fatih Sultan gibi âlim, âbid ve mücahit olsunlar; abisi Selçuk Bayraktar gibi ümmeti gaflet uykusundan uyandırarak içindeki cevheri buldurup özüne döndürsünler diye hayal ettik. ​Minicik kalplerini, dünyalara sığmayan bir sevgiyle doldurup ancak O’nu (c.c.) anmakla mutlu olacaklarını öğretmek istedik. ​Bunun için her çocuğun bir “Kızılelma”sı olsun; çalışsın, çalışsın, çalışsın ve hedefine kavuşsun istedik vesselam…

Sık Sorulan Sorular

Soru 1: Eğitim setiniz hangi yaş gruplarına uygundur?

Cevap: +3 yaş, +∞. Okula başladığı ilk anda edinmeye başlayacağı bu bilgilerden, sonsuzluk yolculuğunda da istifade etmesi umulmaktadır.

Soru 2: Setlerin içinde hangi materyaller bulunuyor?

Cevap: Setin içinde 18 kitap, 2 takım kart materyali bulunmaktadır:

  • Elifba oyun kartları
  • Kur’ân’da geçen bitki ve hayvanlarla ilgili bilmece kartları

Soru 3: Eğitim setiniz MEB müfredatına uygun mu?

Cevap: Evet. Maarif Modeli’nin erdem–değer–eylem yaklaşımı ile örtüşmektedir. Ayrıca tüm kitaplarımız multidisipliner yaklaşımla hazırlanmıştır.

Soru 4: İçerikler uzmanlar tarafından mı hazırlandı?

Cevap: Evet, tüm kitaplar alanındaki uzman eğitimciler tarafından hazırlanmıştır.

Soru 5: Eğitim seti sadece okullara mı, ailelere de uygun mu?

Cevap: Her ikisi için de kullanıma uygundur.

Soru 6: Bu kitap setini yayınevimiz aracılığıyla satabilir miyiz?

Cevap: Evet. Yayınevleriyle iş birliği yaparak kitabımızın dağıtımını ve satışını desteklemekten memnuniyet duyarız.

Soru 7: Kitap setinin fiyatı nedir ve kitapları ayrı ayrı alabilir miyiz?

Cevap: Kitap setimiz bütün bir set olarak 1800 TL'ye alınabilir. Parça parça satış yapılmamaktadır.

Soru 8: Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: Sitede yer alan iletişim numarasından sipariş oluşturabilirsiniz.

Soru 9: Ürün iadesi mümkün mü?

Cevap: Hayır.

Soru 10: Hasarlı ürün çıkarsa ne yapmalıyım?

Cevap: Elinize ulaştığı ilk anda iletişim numaramıza bilgi verebilirsiniz.

Soru 11: Size nasıl ulaşabilirim?

Cevap: Sitede bulunan iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Soru 12: Kurumsal toplu alımlarda indirim yapıyor musunuz?

Cevap: Evet. İletişim numarasından bilgi alabilirsiniz.

Soru 13: Eğitim seti hangi becerileri destekliyor?

Cevap:

  • Manevi, sosyal ve duygusal
  • Dil ve iletişim
  • Bilişsel ve akademik ön beceriler
  • Motor ve sanat becerileri

Soru 14: Piyasaya göre uygun fiyatlı olmasının sebebi nedir?

Cevap: Eğitim setinin varoluş amacı asla ticari olmayıp; nesillerimizin maddî-manevî hayırlarla yetiştirilerek ümmete faydalı bireyler olabilmelerine vesile olmaktır.

Soru 15: Set hangi eğitim usulleri ile hazırlanmıştır?

Cevap: Sultânî Eğitim Usulü başlığı altında:

  • Nebevi Usul → Soru-cevap, kıssalarla temsil ve örneklikle eğitim
  • Gazzâlî Usulü → Oyun, gözlem ve ahlâk merkezli eğitim
  • Mevlevî Usulü → Mesnevî ve şiirle irfânî eğitim
  • Rabbânî Usul → Mektupla nasihat ve irşad eğitimi
Bu usullerin harmanlanması ile hazırlanmıştır.

Kitaplarımız

Adım adım Kur'anım 1

Kitap 1 Kapağı

Adım adım Kur'anım 2

Kitap 2 Kapağı

Esma-i Hüsna

Kitap 3 Kapağı

Ailemle Öğreniyorum

Kitap 4 Kapağı

Çizi-Yorum

Çizi-Yorum Kapağı

Her halim İlm-i Hâlim

Kitap 6 Kapağı

Her Anımda Peygamberim

Kitap 7 Kapağı

Kalbimin Nuru

Kitap 8 Kapağı

Emine ve Feride'nin Mutfağı

Kitap 9 Kapağı

Yağmur ve Toprak'ın Ekoloji Atölyesi

Kitap 10 Kapağı

Muhammed ve Emin'in Kodlama Atölyesi

Kitap 11 Kapağı

Sayı-Yorum

Kitap 12 Kapağı

Ezberli-Yorum

Kitap 13 Kapağı

Kavrı-Yorum

Kitap 14 Kapağı

İcatçı Mucit

Kitap 15 Kapağı

Hay Hay Higher Up

Kitap 16 Kapağı

Bildirmeceler

Kitap 17 Kapağı

Deni-Yorum

Kitap 18 Kapağı

Sorularınız için bizi arayabilirsiniz:

📞 0538 206 1020